Слънчеви системи

Доставка, монтаж, сервиз, гаранция

Top of Form

Вентилаторни печки за стена с керамичен нагревател HL 275 W PTC  Вентилаторни печки за стена с керамичен нагревател HL 276 W PTC  Вентилаторни печки за стена с керамичен нагревател HL 277 W PTC

HL 275 W PTC                 HL 276 W PTC                HL 277 W PTC
 

Обща информация

PTC нагревателен елемент /или нагревателен елемент с Позитивен Температурен Коефициент/ е изработен от повърхностно метализиран керамичен материал и разполага със САМОрегулиращи се температурно - токови характеристики.  Керамичният нагревателен елемент има два принципа на топлоотдаване работещи едновременно: Мощно инфрачервено излъчване и конвективен топлообмен. Чрез инфрачервеното излъчване се затоплят околните стени, предмети и мебели, които от своя страна отдават топлина към вътрешността на помещението. Тези уреди са икономични поради  температурните свойства на керамиката позволяващи промяна в съпротивлението на материала при промяна на околната температура и по този начин вариране в големината на тока, който преминава през него с цел поддържане на предварително зададената температура.

 

За по-подробна информация относно това какви помещения може да отопляват Вентилаторни печки ТЕСИ (като обем и квадратни метри), разгледайте таблицата:

 

Модел

Обогреваем обем в m3

Обогреваема площ в m2

HL 275 W PTC – 2000 W

36* - 42** m3

15* - 18** m2

HL 276 W PTC – 2000 W

36* - 42** m3

15* - 18** m2

HL 277 W PTC – 2000 W

36* - 42** m3

15* - 18** m2

 

* -λ=0.5W/(m2K) h=2.5m

**-λ=0.35W/(m2K) h=2.5m

 

Важно!

Всички данни за обогреваемия обем на битови електроуреди TESY са реални и проверени както в независима лаборатория, така и в тази на компанията. Голяма част от отоплителните електроуреди предлагани на българския пазар се препоръчват за затопляне на помещения с квадратура и обем значително по–голям от реалния, за който са предназначени. За разлика от TESY, тези уреди не са тествани в  лабораторни условия и в повечето случаи данните за тях не са реални! Много често са значително завишени с цел да бъдат по-атрактивни за клиента. Нашата компания застава твърдо на позиция, че подобни данни са в ущърб на потребителите и се стреми да предоставя единствено реални и точни данни, без да въвежда в заблуждение.

 

 

 

 

Случ. снимка

Photo8.jpg

Партньори

Кой е тук

В момента има 35  гости и няма потребители и в сайта